ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στη φυλακή θα επιστρέψει ο δραπέτης «τοξοβόλος του Συντάγματος» ενώ προφυλακιστέες κρίθηκαν και οι 2 νεαρές γυναίκες που συνελήφθησαν μαζί του.
Την ώρα που οι αρχές αναζητούν τη δράση και τα σχέδια του δραπέτη των αγροτικών φυλακών της Τίρυνθας, οι 3 συλληφθέντες οδηγήθηκαν το πρωί στον ανακριτή, συνοδεία πάνοπλων αστυνομικών, για να απολογηθούν για 4 κακουργήματα (εγκληματική οργάνωση, διακεκριμένη κλοπή, ληστεία, παράνομη κατοχή και μεταφορά πολεμικού τουφεκιού) και κατά περίπτωση για 6 πλημμελήματα.
Για απείθεια απολογήθηκε και η 26χρονη καθώς της ασκήθηκε συμπληρωματική δίωξη επειδή αρνήθηκε να δώσει δείγμα DNA.
Και οι 3 συλληφθέντες αρνήθηκαν τις κατηγορίες, κυρίως αυτή που αφορά τη συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.
Ο «τοξοβόλος» είχε αποδράσει από τις φυλακές της Τίρυνθας τον περασμένο Ιούνιο.
Από το DNA που βρέθηκε σε όπλα και τα άλλα αντικείμενα οι αστυνομικοί φέρονται να κατέληξαν ότι στις 29 Αυγούστου 2019 είχε ληστέψει υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην Ερυμάνθεια Αχαΐας ντυμένος… παπάς!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Παράταση της προθεσμίας Υποβολής ΑΠΔ Κοινών Επιχειρήσεων του e-ΕΦΚΑ
- Νετανιάχου: Ο Τραμπ δημιουργεί τις συνθήκες για ενδεχόμενη «καλή συμφωνία» με το Ιράν
- Βρετανία: Τρίτη παραίτηση στην κυβέρνηση Στάρμερ μέσα σε λίγες μέρες
- Ζεφύρι: Στα χέρια των αρχών 38χρονος που έκλεψε 100 μέτρα καλώδια από τον Προαστιακό
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.