ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μεγάλη επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε στα Εξάρχεια κατά τη διάρκεια της νύχτας, κατά την οποία έγιναν και τρεις συλλήψεις.
Συγκεκριμένα οι αρχές συνέλαβαν τον 25χρονο Γιάννη Μιχαηλίδη, τον λεγόμενο «τοξοβόλο του Συντάγματος», και άλλα δύο άτομα.
Ο άνδρας είχε αποδράσει τον Ιούνιο του 2019 από τις αγροτικές φυλακές της Τίρυνθας.
Είχε κατηγορηθεί για συμμετοχή στη συνωμοσία “Πυρήνων της Φωτιάς”, για συνέργεια στη διπλή ληστεία τραπεζών στο Βελβεντό Κοζάνης και είχε καταδικαστεί για ένοπλη συμπλοκή με αστυνομικούς στην Πεύκη.
Η μια από τις γυναίκες είναι πρώην συνεργάτιδα της Πόλας Ρούπα και η δεύτερη είναι φίλη του άνδρα.
Ο Μιχαηλίδης εντοπίστηκε σε σπίτι της περιοχής των Εξαρχείων, το οποίο ανήκει σε φίλη του και οι αρχές εκτιμούν πως μάλλον την είχε επισκεφθεί και δεν έμενε εκεί.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, η έρευνα για τον Μιχαηλίδη έφερε και σοβαρά ευρήματα. Πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για οπλισμό.
Τις επόμενες ώρες αναμένεται και επίσημη ανακοίνωση από την Αστυνομία.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κέλλας: Αναδρομικά στους αγρότες η επιδότηση για τα λιπάσματα
- Μητσοτάκης για Θάνο Οικονομόπουλο: «Η δημοσιογραφία αποχαιρετά, σήμερα, μία από τις πιο δυνατές πένες της»
- Eurostat: Στο 3,3% ανέβηκε ο πληθωρισμός στην Ελλάδα τον Μάρτιο
- Εθνική Τράπεζα: Πάνω από 1 δισ. για ανταμοιβή των μετόχων εκ των οποίων τα μισά σε buy back μετοχών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.