ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δύο νέοι σεισμοί συγκλόνισαν το απόγευμα την Τουρκία.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η μία ήταν μεγέθους 5,1 και η δεύτερη 4,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.


Οι σεισμοί σημειώθηκαν στα ανατολικά της χώρας, ενώ προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για περεταίρω ζημιές ή θύματα.
Το βράδυ της Παρασκευής ο Εγκέλαδος χτύπησε τη γείτονα χώρα (6,8R) με αποτέλεσμα τουλάχιστον 22 άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους.
Μέχρι τώρα συνεχίζονται οι επιχειρήσεις διάσωσης των ανθρώπων που εγκλωβίστηκαν κάτω από τα ερείπια των κτηρίων που κατέρρευσαν από τον ισχυρό σεισμό.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κυριάκος Μητσοτάκης: Το μήνυμά προς τους συμμετέχοντες του 43ου Μαραθωνίου της Αθήνας
- Berkshire Hathaway: Ενισχύει τις επαναγορές μετοχών καθώς υποχωρούν τα λειτουργικά κέρδη
- Μανώλης Γραφάκος: Εντός Νοεμβρίου η πρόσκληση για έργα ανακύκλωσης ύψους 325 εκατ. ευρώ από το τέλος ταφής
- Ζελένσκι: Περισσότερες αλλαγές στο προσωπικό στην Υπηρεσία Εσωτερικής Ασφαλείας της Ουκρανίας μετά το σκάνδαλο διαφθοράς
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.