ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ακόμα μια γεώτρηση, την οποία θα αποκαλεί «Λευκωσία 1», ετοιμάζεται να ξεκινήσει το τουρκικό γεωτρύπανο Γιαβούζ στις 17 Ιανουαρίου, όπως ανακοίνωσε ο Τούρκος Υπουργός Ενέργειας Φατίχ Ντονμέζ.
Μιλώντας στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Anadolu, ο Τούρκος Υπουργός Ενέργειας ανέφερε πως πριν από δύο βδομάδες το γεωτρύπανο ολοκλήρωσε την γεώτρησή του στο σημείο Μόρφου και επέστρεψε στην Μερσίνα, προσθέτοντας ότι στις 17 Ιανουαρίου θα κατευθυνθεί προς το νέο σημείο γεώτρησης το οποίο θα αποκαλέσουν Λευκωσία 1.
Παράλληλα, ανέφερε πως το γεωτρύπανο Φατίχ ολοκληρώνει την γεώτρηση στο σημείο «Αμμόχωστος 1» και μετά που θα επιστρέψει στην Μερσίνα θα του δοθούν νέες συντεταγμένες για τη νέα του γεώτρηση.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Wall Street: Νέο τεχνολογικό sell-off πιέζει Nasdaq και S&P 500 – Ανοδικά ο Dow Jones χάρη στην Amgen
- Κωνσταντίνος Τασούλας: Οι Έλληνες εφοπλιστές μπορούν να υλοποιήσουν νέους στόχους και να πραγματοποιήσουν νέα σχέδια και οράματα
- Κωστής Φραγκούλης για τα 35 Χρόνια FRANMAN: Πετυχαίνουμε νέες συνεργασίες και διευρύνουμε τους ορίζοντές μας
- Μητσοτάκης: Παράθυρο για ένταξη υγειονομικών στα βαρέα και ανθυγιεινά
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.