ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, σχολίασε την ίδρυση υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου.
«Τα συγχαρητήριά μου στον κ. Μητσοτάκη που του πήρε τελικά μόνο έξι μήνες και εφτά μέρες, για να καταλάβει το μπάχαλο που δημιούργησε στο προσφυγικό» αναφέρει ο κ. Τσίπρας.
«Και πόσο γκάφα ολκής ήταν η απόφασή του να καταργήσει το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής στη χώρα με τις μεγαλύτερες ροές προσφύγων και μεταναστών σε όλη την Ευρώπη» προσθέτει.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η δικαίωση του Μιχάλη Μπούση! Πώς η επένδυση των 15 εκατ. ευρώ έφερε τον ΟΦΗ στο πάνθεον
- Linda Paulin: Η γυναίκα που ίδρυσε το Make-A-Wish, γιορτάζει 30 χρόνια ελπίδας στην Ελλάδα
- AKTOR Ανανεώσιμες: Σταθερή ανάπτυξη μέσω εξαγορών και στόχο τα 400 MW το 2026 και τα 1,3 GW το 2028
- Metlen: Προσθέτει 1,8 GW αποθήκευση φέτος- Μαζική αύξηση παραγγελιών για ΑΠΕ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.