ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Καμία επίπτωση στην οικονομική θέση της Attica Bank δεν θα έχει η αίτηση πτώχευσης της εταιρείας του Χρήστου Καλογρίτσα «ΤΟΞΟΤΗΣ», αναφέρει η διοίκηση της τράπεζας σε ανακοίνωση που εξέδωσε το απόγευμα της Παρασκευής.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Attica Bank:
Η Attica Bank ενημερώνει το επενδυτικό κοινό, αναφορικά με δημοσιεύματα του Τύπου για αντίκτυπο που έχει στα μεγέθη της η πορεία της εταιρείας «ΤΟΞΟΤΗΣ Α.Ε.», ότι έχει τηρήσει και ολοκληρώσει όλες τις δέουσες διαδικασίες για την λήψη επαρκών προβλέψεων και εξασφαλίσεων έναντι των σχετικών κινδύνων σύμφωνα με το ισχύον νομοκανονιστικό πλαίσιο και συνεπώς οποιαδήποτε εξέλιξη δεν επηρεάζει την οικονομική της θέση.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πιερρακάκης: Έρχεται νέα πλατφόρμα «Συνέπεια» για το ποιοι είναι εκείνοι που χρωστούν, με ποιον τρόπο και τι ποσά
- Κυριάκος Μητσοτάκης: Στον Αγιασμό για την 90η ΔΕΘ και επίσκεψη στα περίπτερα (video)
- Κωστής Χατζηδάκης για τη νέα ΚΑΠ: Τι θα αλλάξει στην ελληνική γεωργία
- Κώτσηρας: Σε «ράγες» υλοποίησης ο Προαστιακός Δυτικής Θεσσαλονίκης και η σύνδεση του 6ου προβλήτα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.