ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε ισχύ είναι απαγορευτικό απόπλου από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, λόγω των ισχυρών βόρειων ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές στο Αιγαίο και φθάνουν κατά τόπους τα 11 μποφόρ.
Δεν εκτελούνται επίσης τα δρομολόγια για τον Αργοσαρωνικό.
Κλειστές είναι οι γραμμές Καβάλα-Πρίνος, Κυλλήνη-Ζάκυνθος και Κυλλήνη-Κεφαλλονιά.
Οι επιβάτες που πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν, καλό είναι να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν αλλαγές ή ακυρώσεις δρομολογίων λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ελληνικό Μετρό: Τι απαντά στην επιστολή του Χάρη Δούκα για τα προβλήματα σε κτίριο του ΥΠΕΞ
- Fourlis – IKEA: Πωλήσεις 211 εκατ. ευρώ και επέκταση με νέα καταστήματα
- «Χωριάτικο»: Η αυτοκρατορία των «αχυρανθρώπων», οι 340 εταιρείες και η διαδρομή του χρήματος – Τι αποκαλύπτει η δικογραφία των 850 σελίδων
- Δημοφιλία ή θάνατος
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.