ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με τον Γενικό Γραμματέα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες, είχε τηλεφωνική επικοινωνία ο υπουργός Εξωτερικών της Αιγύπτου Σάμεχ Σούκρι, με τον οποίο συζήτησε τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα της Λιβύης.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του αιγυπτιακού υπουργείου Εξωτερικών, κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής επαφής των κ.κ. Γκουτέρες και Σούκρι, υπογραμμίστηκε «η απόρριψη της εμπλοκής της Τουρκίας στη Λιβύη και η ανάγκη να λειτουργήσουν όλοι οι πιθανοί μηχανισμοί για την αποτροπή οποιασδήποτε παρέμβασης στη Λιβύη κατά παράβαση του διεθνούς δικαίου καθώς και η σημασία της προσπάθειας να διατηρηθούν οι πιθανότητες επίτευξης μιας πολιτικής λύσης μέσω της διαδικασία του Βερολίνου, καθώς επιβεβαιώθηκε η πλήρης υποστήριξη αυτής της διαδικασίας».
Παράλληλα, ο κ. Σούκρι είχε τηλεφωνική επικοινωνία για το θέμα της Λιβύης και με τον Ύπατο Εκπρόσωπο της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Εξωτερική Πολιτική και την Πολιτική Ασφάλειας, Ζοζέπ Μπορέλ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 9 Απριλίου
- Ανατροπή: Συνελήφθη η Ιωάννα Τούνη
- Χρήστος Μπουκώρος για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Η εμπλοκή μου αφορά ζευγάρι νέων αγροτών που αποκλείστηκε από τις πληρωμές»
- Κώστας Τσιάρας: Στηρίξαμε τον πρωτογενή τομέα εν μέσω πολλαπλών κρίσεων – Θα σηκώσω κάθε πέτρα για να ακουστεί η φωνή της ελληνικής γεωργίας είπε ο Μαργαρίτης Σχοινάς
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.