ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε μια αμφιλεγόμενη δήλωση αναφορικά με την κατάργηση από τον ΣΥΡΙΖΑ της ομάδας ΔΕΛΤΑ προχώρησε ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας.
Ο πρώην υπουργός υποστήριξε πως πήρε την απόφαση να καταργήσει την ομάδα της Αστυνομίας επειδή «ήταν οι μπαχαλάκηδες από την πλευρά του κράτους». Μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, υποστήριξε πως η ομάδα ΔΕΛΤΑ «ενεργούσε δημιουργώντας πρόβλημα», ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση για επικέντρωση της δράσης της ΕΛ.ΑΣ. σε ένα συγκεκριμένο χώρο (στα Εξάρχεια) αφήνοντας χωρίς αστυνόμευση την υπόλοιπη επικράτεια!
Παράλληλα, υποστήριξε πως η κυβέρνηση επιβάλει «αστυνομοκρατίας», για «να στρέψει το βλέμμα της κοινής γνώμης από τα ζητήματα της οικονομίας, των εθνικών θεμάτων και της καθημερινότητας».
Οι δηλώσεις του κ. Τόσκα έφεραν την αντίδραση του βουλευτή της ΝΔ, Κώστα Καραγκούνη, ο οποίος απευθυνόμενος στον πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ του είπε «ξανασκεφτείτε αυτό που είπατε», ζητώντας του να ανακαλέσει τη δήλωσή του.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γιατί διαφωνούν J.P. Morgan και Deutsche Bank για τη μετοχή του ΟΤΕ
- Ο Άδωνις και οι υδατάνθρακες, ο Τσίπρας και το τρίγωνο των Βερμούδων, γαλέτα και χαβιάρι και η παιδική χαρά της Βουλής
- Ντόναλντ Τραμπ: Βλέπει λήξη του πολέμου στο Ιράν σε «τέσσερις έως έξι εβδομάδες» – Οι ΗΠΑ καταρτίζουν σχέδιο ανάπτυξης χερσαίων δυνάμεων
- Πειραιώς: Βonus 22,5 εκατ. ευρώ στο προσωπικό της τράπεζας και μέλη του Δ.Σ, αλλά και νέο buyback μετοχών έως 33 εκατ. ευρώ.
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.