array(0) {
}
        
    
Menu
-0.53%
Τζίρος: 132.88 εκατ.
Life & Style

GNTM spoiler: Ποια παίκτρια προηγείται στον τελικό

Κέισι, Κάτια και Άννα Μαρία στον τελικό του GNTM 2
Comments

Μάχη δίνουν οι 3 φιναλίστ Κάτια Ταραμπάνκο, Άννα Μαρία Ηλιάδου και Κέισι Μίζιου για τον πολυπόθητο τίτλο του GNTM.

Οι τρεις εντυπωσιακές κοπέλες που κατάφεραν να επικρατήσουν έναντι χιλιάδων συμμετεχών εξελίχθηκαν μέσα στο παιχνίδι και άξια βρίσκονται στον μεγάλο τελικό, που θα μεταδοθεί απόψε.

Με τις δοκιμασίες να έχουν ολοκληρωθεί και τις βαθμολογίες των κριτών να έχουν δοθεί, έχουν ήδη διαρρεύσει κάποιες πληροφορίες σχετικά με την βαθμολογία και τη θέση που έχει μέχρι στιγμής η κάθε κοπέλα.

Σύμφωνα λοιπόν με τα spoiler, στην τρίτη θέση βρίσκεται η Κέισι με 72 βαθμούς, ακολουθεί στη δεύτερη θέση η Άννα Μαρία με 73 βαθμούς και πρώτη είναι η Κάτια με 74 βαθμούς.

Ωστόσο, δεν έχουν δοθεί οι βαθμολογίες των κριτών για την τελευταία δοκιμασία, ενώ όλα μπορούν να ανατραπούν από την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού.

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αλεξάνδρα Νίκα: Front row με τις κόρες του ζεύγους Τσάκου στο fashion show της Celia Kritharioti
Συνεργασία Ομίλου Antenna με το Πάντειο Πανεπιστήμιο στο πλαίσιο της στρατηγικής «Κοινωνικού Αντίκτυπου»
Γιάννης και Δήμητρα Κούστα: Μαζί στην παρουσίαση βιβλίου του Κώστα Καίσαρη
Ρονάλντο: Τίμησε την Τζορτζίνα με ένα Rolex €52.500 – Ωχριά μπροστά στο μονόπετρο αξίας €3 εκατ.
Αθηνά Ωνάση: Αγνώριστη στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι (φωτογραφίες)
Λαμπερή θεατρική βραδιά με χορηγό την Allwyn στο Μικρό Παλλάς – Ποιοι καλλιτέχνες έδωσαν το «παρών» στην παράσταση «Σε βλέπω»
INTELEXT: Ολοκλήρωσε την εξαγορά του Ομίλου New Media (iefimerida) – Στρατηγική συνεργασία και με τα Παραπολιτικά
Δήμητρα Κούστα: Με εντυπωσιακό γαλάζιο κοστούμι σε παρουσίαση βιβλίου
Εριέττα Κούρκουλου – Λάτση: Διακόπτεται η λειτουργία του The Birth Center
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πάει… Χόλιγουντ και γίνεται σειρά τύπου «The Crown»