ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ικανοποίηση επικρατεί στη διοίκηση της Briq Properties ΑΕΕΑΠ (Ανώνυμη Εταιρεία επενδύσεων Ακίνητης Περιουσίας) με επικεφαλής την Άννα Αποστολίδου (διευθύνουσα σύμβουλος) από το αποτέλεσμα της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου κατά 50 εκατ. ευρώ.
Η αύξηση καλύφθηκε πλήρως ενώ η εταιρεία πέτυχε το στόχο της για σημαντική αύξηση της διασποράς των μετοχών της.
Πληροφορίες αναφέρουν (οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται το απόγευμα σήμερα) ότι η διασπορά στην Briq Properties διαμορφώθηκε στο 46% από 21%.
Γίνεται δηλαδή η πρώτη ΑΕΕΑΠ με τόσο μεγάλη συμμετοχή μετόχων με ποσοστό κάτω του 5%.
Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι μέσω της αύξησης κεφαλαίου στην εταιρεία τοποθετήθηκαν αρκετοί Έλληνες θεσμικοί επενδυτές (κυρίως ασφαλιστικά ταμεία) όπως άλλωστε ήταν και ο στόχος των βασικών μετόχων της, του Θεόδωρου Φέσσα και της Έφης Κουτσουρέλη, που παραιτήθηκαν από μέρος των δικαιωμάτων τους.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μπέσεντ: Συνέντευξη Τύπου τη Δευτέρα για το σχέδιο «οικονομικού πολέμου» κατά του Ιράν
- Τζον Πόλσον: Η διαιτητική απόφαση των 47 εκ. δολαρίων κατά του πρώην συνεργάτη του στο Πουέρτο Ρίκο επανεξετάζεται
- Πυρκαγιές: 25 αγροτοδασικές φωτιές το τελευταίο 24ωρο
- Σέρρες: Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά στη Νέα Πέτρα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.