Για να μας βλέπεις πιο συχνά στα αποτελέσματα αναζήτησης Add mononews.gr on Google

Εμπρηστικές επιθέσεις σημειώθηκαν το βράδυ στην Αθήνα με τους δράστες να τοποθετούν εμπρηστικούς μηχανισμούς αποτελούμενους από γκαζάκια.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η αρχή έγινε όταν άγνωστοι τοποθέτησαν εμπρηστικό μηχανισμό αποτελούμενο από γκαζάκια στο αυτοκίνητο αστυνομικού ο οποίος είναι προϊστάμενος της εξωτερικής φρουράς των φυλακών Κορυδαλλού. Από τη φωτιά προκλήθηκαν υλικές ζημίες στο όχημα.

Στη συνέχεια άγνωστοι τοποθέτησαν γκαζάκια στην είσοδο πολυκατοικίας στην Καλογρέζα όπου διαμένει γνωστός δημοσιογράφος που καλύπτει το αστυνομικό ρεπορτάζ. Από την έκρηξη προκλήθηκαν φθορές στην είσοδο της πολυκατοικίας.

Τέλος, άγνωστοι τοποθέτησαν γκαζάκια και στην είσοδο καφετέριας προκαλώντας επίσης μικρές υλικές ζημιές.