Πριν από λίγες ημέρες, το ίδρυμα που διαχειρίζεται την κληρονομιά του Prince εξέδωσε εκ νέου το άλμπουμ «1999» του Αμερικανού καλλιτέχνη. Η καινούργια έκδοση της επιτυχίας του 1982 περιλαμβάνει καινούργια τραγούδια, τα οποία ανασύρθηκαν από «μυστικό θησαυροφυλάκιο» και δεν τα είχε ακούσει κανείς έως τώρα.
Η είδηση, όμως, είναι ότι οι διαχειριστές ξεπουλούν και κομμάτια από τη συλλογή κοσμημάτων του Prince.
Και είναι εντυπωσιακά: δύο διαμαντένια βραχιόλια Versace με φλοράλ ντιζάιν, διαμέτρου 17,78 εκατοστών, ένα κολιέ από λευκόχρυσο 14 καρατίων, αμέθυστο και διαμάντια 2,88 καρατίων, το οποίο ο Prince φορούσε όταν έβγαινε στη σκηνή.
Ο οίκος δημοπρασίας Ms Rau Antiques της Νέας Ορλεάνης εκτιμά ότι μπορεί η τιμή πώλησης μπορεί να ξεπεράσει τις 150.000 δολάρια!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΟΗΕ κατά ΕΕ για τις επιστροφές μεταναστών: «Δεν μπορούν να μεταθέτουν τις υποχρεώσεις τους σε τρίτες χώρες»
- Λίβανος: Νέες συγκρούσεις παρά την εκεχειρία – Πυρά Ισραήλ κατά της Χεζμπολάχ
- Τσίπρας: Συνάντηση με πρέσβεις ευρωπαϊκών κρατών – Στο επίκεντρο διεθνείς και εσωτερικές εξελίξεις
- Τουρνάς: Να περιορίσουμε τις ενάρξεις πυρκαγιών και να μειώσουμε την καύσιμη ύλη – Από την Τρίτη ξεκινούν έλεγχοι για τα ακαθάριστα οικόπεδα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.