array(0) {
}
        
    
Menu
0.57%
Τζίρος: 172.62 εκατ.

Γιώργος Στάσσης: Απαραίτητο το σταθερό επενδυτικό περιβάλλον για να χρηματοδοτηθούν οι διασυνδέσεις

Life & Style

GNTM: Η Ασημίνα εξηγεί το λόγο που δεν πήγε στους «Κου Κου» (video)

Ασημίνα Χαρίτου
Comments

Με ένα βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram, η Ασημίνα Χαρίτου «σπαέι» τη σιωπή της και για πρώτη φορά μετά την αποχώρησή της από το GNTM 2 εξηγεί το λόγο που τελικά αρνήθηκε να βγει στον αέρα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου».

Μετά από κάθε αποχώρηση που γίνεται στο ριάλιτι μοντέλων του Star, η κάθε κοπέλα καλείται στην εκπομπή προκειμένου να μιλήσει για την εμπειρία της στο GNTM, αλλά και να σχολιάσει «καυτά» θέματα που προέκυψαν καθ’ όλη την πορεία της στο παιχνίδι, αλλά και να απαντήσει στα ερωτήματα των τηλεθεατών.

Ωστόσο, η Ασημίνα αρνήθηκε να μιλήσει κατ’εξοχήν για το GNTM, ενώ δεν θέλησε να σχολιάσει δημοσιεύματα που αναφέρονται στην προσωπική της ζωή.

Γι’ αυτό το λόγο πήρε την απόφαση να μην εμφανιστεί καθόλου στην εκπομπή, παρ’ όλο που η ίδια πήγε στο στούντιο την Τρίτη.

Στο βίντεο που ανέβασε, η Ασημίνα επιτίθεται κατά συγκεκριμένων προσώπων λέγοντας πως στο μέλλον θα κάνει αποκαλύψεις για όσες την πολέμησαν με «όπλο» τα 30 χρόνια της τηλεοπτικής τους παρουσίας.

«Ήταν προγραμματισμένο χθες να βγω στη Φωλιά των Κου Κου. Μίλησα την προηγούμενη μέρα με την εκπομπή, τους είπα ότι θέλω να αναφερθώ πάρα πολύ λίγο στο GNTM και ότι θέλω να μιλήσω για θέματα τα οποία με αφορούν.

Ήθελα να φέρω κάποια θέματα στο φως, κάποια θέματα που θα έπρεπε να μας αφορούν όλους. Και κάποια θέματα που είναι πολύ πιο σημαντικά από το GNTM, από την Ασημίνα, από τις FF, απ’ όλο αυτό.

Παρ’ όλα αυτά η εκπομπή έχει μια συγκεκριμένη κατεύθυνση, μου ζήτησαν να μιλήσω κατ’ εξοχήν για GNTM, να αναφερθώ σε δημοσιεύματα που έχουν να κάνουν με την προσωπική μου ζωή με αθλητές.

Ήθελα να μιλήσω για διάφορα stories και posts διάφορων influencers, οι οποίες κάθε τρεις μήνες εμπορεύονται τον καινούργιο τους έρωτα για να παραμείνουν στην επικαιρότητα.

Πήγα στην εκπομπή με το μπλουζάκι που φοράω και τώρα, το οποίο θίγει τη συνταγματική καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων με τη μη αναθεώρηση του άρθρου 5 του Συντάγματος.

Δεν ήθελα να κάνω κάποια ιδιαίτερη πολιτική ανάλυση, διότι δεν είμαι πολιτικός, δεν είμαι ούτε Μπογδάνος ούτε Γεωργούλης, αλλά είμαι πολίτης», είπε μεταξύ άλλων, η Ασημίνα.

Δείτε το βίντεο:

https://www.instagram.com/p/B5qArSHBOmB/

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Στάσσης: Απαραίτητο το σταθερό επενδυτικό περιβάλλον για να χρηματοδοτηθούν οι διασυνδέσεις
Jorgensen DG Energy-Κομισιόν: Πώς θα αποφύγουμε ακραίες τιμές στη Ν.Α Ευρώπη φέτος το καλοκαίρι
ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Οριστικός ανάδοχος στα δύο μεγάλα αρδευτικά έργα σε Ξάνθη και Λασίθι
Η μηχανή παραγωγής χρημάτων Τραμπ: Πώς μέσα σε 4 μήνες διπλασιάστηκε η περιουσία της οικογένειας
Αξιολόγηση δημοσίου από πολίτες: Κάτω από τη βάση οι δήμοι Αθήνας, Πειραιά και Θεσσαλονίκης – Οι δήμοι πρωταθλητές
Αντί να τελειώσουν ο ένας τον άλλο, όπως θέλουν, τελειώνουν το ίδιο το άθλημα
Η ΕΚΤ προχωράει σε νέα μείωση επιτοκίων – Για πολλούς θα είναι και η τελευταία του καλοκαιριού
Όλο το παρασκήνιο της επανεκκίνησης του πρωταθλήματος και η ντρίμπλα της κυβέρνησης
Άβαξ: Νέα δεδομένα μετά τη συμμαχία με την MillerKnoll – Η ελληνική οικογενειακή εταιρεία μπαίνει και στον εξοπλισμό γραφείων
O Δένδιας και η Belh@rra, η κίνηση έκπληξη Καραμανλή, ποιος «γαλάζιος» εγκαταλείπει την πολιτική και το… αδειανό πουκάμισο στο γάμο των ομόφυλων
    1x