• LIFE&STYLE

    GNTM: Αυτός είναι ο λόγος που η Ασημίνα δεν εμφανίστηκε στους «Κου Κου» (video)

    • NewsRoom

    Ασημίνα Χαρίτου


    Με ανυπομονησία περίμεναν όλοι την εμφάνιση της Ασημίνας Χαρίτου στη «Φωλιά των Κου Κου», μετά τη χθεσινή αποχώρησή της από το GNTM, ωστόσο αυτό δεν έγινε ποτέ!

    Η εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη ολοκληρώθηκε νωρίτερα σήμερα, καθώς η πρώην διαγωνιζόμενη του GNTM που θα εμφανιζόταν στο τελευταίο μέρος για την καθιερωμένη συνέντευξη που γίνεται μετά από κάθε αποχώρηση, άλλαξε γνώμη τελευταία στιγμή.

    «Για ακούστε λίγο τώρα. Ήταν να είναι μαζί μας η Ασημίνα. Δεν θα είναι. Θα είναι όμως μαζί μας μία από τις επόμενες ημέρες και θα τη φιλοξενήσουμε στη Φωλιά των Κου Κου», είπε μεταξύ άλλων, η Κατερίνα Καραβάτου, πριν αποχαιρετήσει μαζί με τον Κρατερό Κατσούλη τους τηλεθεατές της Φωλιάς των Κου Κου.

    Τι συνέβη;

    Η Ασημίνα, σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», βρισκόταν στο στούντιο για τη συνέντευξη, ωστόσο, την τελευταία στιγμή δεν μπόρεσε να βγει στον αέρα.

    «Η Ασημίνα ήταν εκεί. Ο λόγος που δεν εμφανίστηκε δεν είχε να κάνει ούτε με την παραγωγή της εκπομπής, ούτε με την παραγωγή του GNTM και δεν ήταν θέμα υγείας.

    Έγινε μια μικρή εμπλοκή, η οποία διευθετήθηκε.

    Κάτι που είχε να κάνει με εκείνη και με κανέναν άλλον. Μπορεί να φοβήθηκε διότι δεν εμφάνισε και τον καλύτερο χαρακτήρα στο GNTM», αποκάλυψε η Κλεοπάτρα Πατλάκη.

    Δείτε το βίντεο:



    ΣΧΟΛΙΑ