ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την αναστολή των προγραμματισμένων απεργιακών κινητοποιήσεων αποφάσισε η ΔΕΗ, εξαιτίας των έκτακτων καιρικών φαινομένων που πλήττουν τη χώρα από το βράδυ της Κυριακής.
Όπως έκαναν γνωστό οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ, οι απεργιακές κινητοποιήσεις που είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσουν από σήμερα, Δευτέρα τα μεσάνυχτα, αναστέλλονται για τουλάχιστον ένα 24ωρο, εξαιτίας του νέου κύματος κακοκαιρίας, γνωστού και ως «Γηρυόνης».
Καθοριστικός παράγοντας για την απόφαση αναστολής των κινητοποιήσεων ήταν να εξασφαλιστεί ότι δεν θα υπάρξει κίνδυνος για την ομαλή ηλεκτροδότηση.
Αξίζει, ωστόσο, να αναφερθεί ότι σήμερα πραγματοποιήθηκε στην Μεγαλόπολη το προγραμματισμένο συλλαλητήριο κατά του στησίματος των λιγνιτικών μονάδων.
Επιπροσθέτως, αντίστοιχο συλλαλητήριο έχει προγραμματιστεί να γίνει στις 5 το απόγευμα στην Πτολεμαΐδα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βουλή: Κυρώθηκαν οι Συμφωνίες Ελλάδας – Αιγύπτου και Ελλάδας – Κύπρου στον τομέα της υγείας
- Άνδρος: Φωτιά στην Παλαιόπολη – 112 για ετοιμότητα
- Συνελήφθη στην Αθήνα καταζητούμενος με ευρωπαϊκό ένταλμα για διακίνηση ναρκωτικών και ανθρωποκτονία
- Αυτό είναι το hypercar των 2 εκατ. ευρώ που βγάζει ξανά στην παραγωγή διάσημος επιχειρηματίας
