Τίποτα δεν είναι δεδομένο στο GNTM 2!
Μία δεύτερη ευκαιρία πρόκειται να δοθεί στα επόμενα επεισόδια, σε πρώην διαγωνιζόμενες, που αποχώρησαν νωρίς από το GNTM.
Πρόκειται για τρεις εντυπωσιακές κοπέλες, μία από τις οποίες είδε την πόρτα της εξόδου από την πρώτη κιόλας εβδομάδα, καθώς δεν εκτέλεσε τη δοκιμασία εξαιτίας της υψοφοβίας της.
Σύμφωνα με τα spoiler που κυκλοφορούν, αναμένεται να δούμε τη διεξαγωγή ενός διαγωνισμού μεταξύ όλων των κοριτσιών που έχουν τεθεί εκτός GNTM, ο οποίος θα διεξαχθεί μέσω γνωστού περιοδικού μόδας.
Από τον διαγωνισμό θα επιλεγούν τρία κορίτσια που θα κερδίσουν το εισιτήριο για την επιστροφή τους στο GNTM.
Ο λόγος για την Πόπη Γαλετσά, η οποία αναμένεται να μπει ξανά στην «κούρσα», καθώς και την Ελευθερία Καρναβά, αλλά και το φαβορί Εμμανουέλα Μάινα.
Θα αξιοποιήσουν την δεύτερη ευκαιρία;



ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πρωτομαγιά: Σε εξέλιξη πορείες διαμαρτυρίας σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο – Επεισόδια και συλλήψεις στην Κωνσταντινούπολη
- Αλουμίνιο: Άνοδος στις τιμές καθώς ο Τραμπ υπόσχεται να διατηρήσει τον αποκλεισμό των Στενών του Ορμούζ
- Σκέρτσος: «Η ψηφιακή κάρτα εργασίας, μία από τις πιο εμβληματικές μεταρρυθμίσεις της κυβέρνησης Μητσοτάκη»
- Βρετανία: Αύξησε σε «σοβαρό» το επίπεδο τρομοκρατικής απειλής μετά την αντισημιτκή επίθεση σε συναγωγή
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.