ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Πήρα την πολιτική ευθύνη και η δικαίωση ήρθε 11 χρόνια μετά» αναφέρει σε δήλωσή του ο πρώην «στρατηγός» του ΠΑΣΟΚ, Θόδωρος Τσουκάτος, μετά την δικαστική απόφαση που τον απαλλάσσει από την κατηγορία για άμεση συνέργεια σε δωροδοκία αγνώστων υπαλλήλων του ΟΤΕ, στην υπόθεση της Siemens, λόγω παραγραφής.
Η δήλωση του κ. Τσουκάτου έχει ως εξής:
«Πήρα την πολιτική ευθύνη λέγοντας την αλήθεια και η δικαίωση ήρθε μετά από 11 χρόνια. Στη διάρκεια αυτών των 11 χρόνων απολύτως μόνος (με ελάχιστες εξαιρέσεις δημόσιας στήριξης από τους συναγωνιστές μου) δέχτηκα σιωπηλά συκοφαντίες, ψέμματα, διαστρεβλώσεις.
» Με πίκρα τα αφήνω όλα πίσω.
» Ελπίζω και εύχομαι μία από τις επικείμενες μεταρρυθμίσεις να αφορά τη διαφάνεια και το πολιτικό χρήμα.
» Ευχαριστώ τον δικηγόρο μου Διονύση Γκούσκο.
» Θόδωρος Τσουκάτος»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΑΑΔΕ: Από σήμερα οι ενστάσεις για τις ενισχύσεις 2024 και 2025 σε αγρότες και παραγωγούς
- Χατζηδάκης: Θα πάρουμε έως και 10 δις από το νέο ευρωπαϊκό Ταμείο Ανταγωνιστικότητας για την περίοδο 2028 – 2034, δηλαδή μισό Ταμείο Ανάκαμψης
- Buy, Hold or Sell: Άμεση ανάλυση για Viohalco, ΔΕΗ, Eurobank, Ideal
- Πώς δρούσε το κύκλωμα «πειρατικής τηλεόρασης» με 86.000 συνδρομητές – Ξέπλυμα με κρυπτονομίσματα, ακίνητα και καταθέσεις στο εξωτερικό
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.