ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Νεκρές σε δύσβατη περιοχή της Πιερίας βρέθηκαν η 45χρονη μητέρα και η 17χρονη κόρη της που αγνοούνταν τα τελευταία 24ωρα και για την περίπτωση τους είχε σημάνει συναγερμός “Ambert Alert”. Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι σοροί τους εντοπίστηκαν σε χαράδρα, βάθους 120 μέτρων, κοντά στην ορεινή περιοχή Φωτεινά, απ’ όπου διέρχεται η παλιά εθνική οδός Κατερίνης – Ελασσόνας.
Το μακάβριο εύρημα εντοπίστηκε στις 11:40 το πρωί από μικτό κλιμάκιο πυροσβεστών, ανδρών της ΕΜΑΚ και αστυνομικών που και με τη βοήθεια drones “χτένιζαν” την περιοχή. Από τα πρώτα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας δεν διαφαίνονται ίχνη εγκληματικής ενέργειας, παρ’ όλα αυτά ειδοποιήθηκαν να φτάσουν στο σημείο ιατροδικαστής αλλά και αστυνομικοί των εγκληματολογικών ερευνών. Οι δύο σοροί βρέθηκαν δίπλα και εξωτερικά από Ι.Χ. αυτοκίνητο με το οποίο φαίνεται πως είχαν φύγει από το σπίτι τους στην Κατερίνη. Η εξαφάνιση τους δηλώθηκε το Σάββατο 9 Νοεμβρίου, από τον πατέρα της ανήλικης και σύζυγο της 45χρονης, κι έκτοτε διεξάγονταν έρευνες για τον εντοπισμό τους.
Δείτε τα πρώτα πλάνα από το σημείο όπου βρέθηκαν νεκρές:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Στο Συντονιστικό της Πολιτικής Προστασίας ο Μητσοτάκης – Ενημερώθηκε για τα μέτωπα των πυρκαγιών
- Μύκονος: Συνελήφθη 57χρονος για εκβιασμό – Ζητούσε 50.000 ευρώ από επιχείρηση για να σταματήσει ψευδείς καταγγελίες
- Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ από 3 έως 7 Αυγούστου
- Ένας νεκρός από σύγκρουση φορτηγών στην Αθηνών – Λαμίας: Έκλεισε και στα δύο ρεύματα ο αυτοκινητόδρομος
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.