ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μια πεντανόστιμη μακαρονάδα με πέστο που σίγουρα θα λατρέψετε!
Αν δούμε ότι η σάλτσα είναι πολύ στεγνή, μπορούμε να προσθέσουμε λίγο νερό.
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ & ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1. Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
2. Έπειτα, τοποθετούμε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά, ρίχνουμε το πέστο και τα σπαγγετίνι και ανακατεύουμε με μία τσιμπίδα για περίπου 2 λεπτά.
3. Αποσύρουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε ζεστά.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δέσποινα Τσαγγάρη: Εγκρίθηκε από την Βουλή ως η πρώτη διοικήτρια της Ανεξάρτητης Αρχής Ελέγχου Αγοράς
- Profile Systems & Software: Στις 22 Δεκεμβρίου η έναρξη διαπραγμάτευσης 78.000 νέων μετοχών στο ΧΑ
- Οδηγούμε το νέο Audi Q3! (video)
- Πλειστηριασμοί: Σε νέα χέρια η μονάδα της ΕΝ.ΚΛΩ. στη Νάουσα – Ψαλλίδας και Εμφιετζόγλου στα «αζήτητα»