ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Ελληνική Αστυνομία προχώρησε σε μια ακόμη εκκένωση σε υπό κατάληψη κτήριο από μια ομάδα αντιεξουσιαστών, αυτή τη φορά στη πόλη της Λάρισας.
Το εν λόγω κτήριο που βρίσκεται στην οδό Ηλιοδώρου 2 (στην Τρίγωνη πλατεία) και ανήκει στο Δημοτικό Γηροκομείο Λάρισας, είχε καταληφθεί τον Απρίλιο του 2018 από την αναρχική ομάδα «Palmares».
Σου κτήριο βρέθηκαν έξι άτομα, ελληνικής καταγωγής, οι οποίοι προσήχθησαν στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας. Σε βάρος τους σχηματίζεται δικογραφία για διατάραξη οικιακής ειρήνης και παράβαση του νόμου «περί προστασίας των Δημοσίων Κτημάτων» καθώς επίσης και για απείθεια σε βάρος πέντε εξ αυτών.
Μάλιστα στο Indymedia, τη γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, υπήρξε κάλεσμα για κινητοποίηση.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βουλή: Την Τρίτη στην επιτροπή Οικονομικών ο Κώδικας Φορολογίας Περιουσίας
- Προτάσεις για τα ματς του Σαββατοκύριακου
- Σκέρτσος: Δεν μπορεί να είναι θέση δημοκρατικού κόμματος το να ονομάζεις αντιπάλους «κλέφτες» και λαθρέμπορους
- Αργυρός – Νίκα: Τα ωραία του γάμου, το kitsch και η… συναυλία του γαμπρού
