ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συναγερμός έχει σημάνει από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη καθώς και από την ηγεσία της αστυνομίας, εν όψει των εκδηλώσεων για την 17 Νοέμβρη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αντιεξουσιαστές έχουν εξαγγείλει ευρωπαϊκό κάλεσμα ενίσχυσης ενόψει της ημέρας του πολυτεχνείου.
Το Σάββατο (02/11) περίπου 30 άτομα προέβησαν σε επιθέσεις κατά των αστυνομικών, κυρίως στις οδούς Ζαΐμη, Τσαμαδού και Σπυρίδωνος Τρικούπη, όπως φαίνεται σε νέο βίντεο από τα επεισόδια στα Εξάρχεια. Κάποιοι είχαν ανεβεί σε ταράτσες και εκτόξευαν αντικείμενα προς τους αστυνομικούς.
Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. παρατηρούν μια κλιμάκωση των επιθέσεων και δεν αποκλείουν τις επιθέσεις σε πανεπιστήμια και πολιτικά γραφεία.
https://www.youtube.com/watch?v=SuErEZNRh0g
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΙΟΒΕ: Μικρή υποχώρηση του δείκτη οικονομικού κλίματος – Εξασθένιση της καταναλωτικής εμπιστοσύνης
- Πιερρακάκης: Στρατηγικής σημασίας για τη θέση της χώρας η συνεργασία με την ΕΤΕπ
- ΕΥΔΑΠ: Απαντά στις δηλώσεις Δούκα για τις αυξήσεις στα τιμολόγια – «Η προστασία του νερού απαιτεί ευθύνη από όλους»
- CEO Outlook Survey: Εννιά στους 10 CEOs περιμένουν αύξηση σε έσοδα και κέρδη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.