ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Deutsche Bank έχει ένα νέο μεγάλο πρόβλημα και το πρόβλημα αυτό ακούει στο όνομα George Soros. Σύμφωνα με την Die Welt, o Soros κέρδισε ποντάροντας όχι στην επιτυχία της Deutsche Bank, αλλά στην αποτυχία της. Εν μέσω της θύελλας του Brexit στοιχημάτισε 100 εκατομμύρια ευρώ στην πτώση της μετοχής της.
Η χρηματιστηριακή εταιρεία Soros Fund Management LLC πούλησε περί τα επτά εκατομμύρια μετοχές τις οποίες είχε προηγουμένως δανειστεί. Mε το ποντάρισμα αυτό κατά της Deutsche Bank, ο Soros κέρδισε σχεδόν 10 εκατομμύρια ευρώ, καθώς η μετοχή της γερμανικής τράπεζας έχασε το 23% της αξίας της τις περασμένες δύο μέρες εν μέσω της καταιγίδας του Brexit.
Διαβάστε ακόμη:
http://www.mononews.gr/george-saravelos-deutsche-bank/56168
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αμπελόκηποι: Νέα στοιχεία φρίκης για το παράνομο γηροκομείο «κολαστήριο» – Εκβίαζαν κόρη ηλικιωμένης για 2.000 ευρώ
- Axios: Ο αποκλεισμός των ΗΠΑ κόστισε στο Ιράν 4,8 δισ. δολάρια
- Παύλος Μαρινάκης: «Θράσος και κυνικότητα του Ανδρουλάκη για τις Ανεξάρτητες – Ο Τσίπρας αποτελεί αυθεντικό εκφραστή των εύκολων, αλλά ανέφικτων λύσεων»
- Εύβοια: Επέστρεψαν οι μωβ μέδουσες στις ελληνικές θάλασσες – Σε εφαρμογή σχέδιο με πλωτά πλέγματα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.