ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μεγάλο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών, στο οποίο συμμετείχαν Αλβανοί και Κροάτες εξαρθρώθηκε από την ελληνική αστυνομία.
Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής κατάφεραν μετά από πληροφορίες να εντοπίσουν το κύκλωμα που δραστηριοποιείτο σε διάφορες περιοχές της Αθήνας και να κατασχέσουν 105 κιλά κοκαΐνης και περίπου 500-600.000 ευρώ σε μετρητά. Στο πλαίσιο της επιχείρησης συνελήφθησαν, ως μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, τρεις αλλοδαποί και συγκεκριμένα δύο Αλβανοί και ένας Κροάτης.
Σημειώνεται ότι αναμένεται συνέντευξη τύπου της ελληνικής αστυνομίας στη 1 το μεσημέρι για την εξάρθρωση του κυκλώματος με τα 105 κιλά κοκαϊνης.
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ένα βίντεο το οποίο δείχνει την έφοδο της αστυνομίας στο διαμέρισμα στο Μπραχάμι. Τα ναρκωτικά εντοπίστηκαν μέσα σε δοχείο άμμου που βρισκόταν στο φούρνο.
Το κύκλωμα εξαρθρώθηκε από τη Δίωξη Ναρκωτικών σε συνεργασία με την DEA των ΗΠΑ.
«Γίνεται δουλειά. Πολλά συγχαρητήρια» έγραψε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.
https://twitter.com/chrisochoidis/status/1189838622347931649
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γιώργος Μαζωνάκης: Απροσδιόριστη η αιτία θανάτου του σύμφωνα με τον ιατροδικαστή
- Yalco: Από τα -€46,8 εκατ. ίδια κεφάλαια στα +€5,20 εκατ. η καθαρή θέση – Βελτίωση κατά €52 εκατ.
- Υπουργείο Δικαιοσύνης: Αναβαθμίζονται τα Δικαστήρια της Άμφισσας με έργο 2,24 εκατ. ευρώ
- Επιστροφή στην τάξη: Ό,τι ψάχνεις θα το βρεις στα Public! (video)
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.