ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μεγάλο κύκλωμα που εκμεταλλευόταν αλλοδαπές εξαρθρώθηκε από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής. Ειδικότερα, συνελήφθησαν 15 άτομα, 12 εκ των οποίων είναι αλλοδαποί, και τρεις Έλληνες. Παράλληλα απελευθερώθηκαν 6 Μολδαβές, θύματα εμπορίας ανθρώπων και παρέχεται σε αυτές αρωγή και προστασία.
Κατά την παρουσίαση της υπόθεσης, από την Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων τονίστηκε ότι τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης εντόπιζαν γυναίκες από τη Μολδαβία και, αφού τις μετέφεραν στην Ελλάδα, τις εξανάγκαζαν να πραγματοποιούν δεκάδες ερωτικά ραντεβού καθημερινά σε οίκους ανοχής στο κέντρο της Αθήνας. Τις κρατούσαν με τη βία και τις εκβίαζαν με διάφορες μεθόδους, σε έξι διαμερίσματα που νοίκιαζε η οργάνωση στην Αθήνα.
Είναι χαρακτηριστικό ότι η κάθε μια από τις γυναίκες πραγματοποιούσε περισσότερα από 40 ραντεβού την ημέρα, ενώ το κέρδος του κυκλώματος από κάθε κοπέλα ήταν περίπου 100.000 ευρώ. Σημειώνεται ότι αρχηγικό ρόλο στην οργάνωση είχε ζευγάρι Αλβανών.
Αξιοσημείωτο είναι, επίσης, το γεγονός ότι το κύκλωμα είχε αγοράσει, μεταξύ άλλων, τρεις οίκους ανοχής στην Αθήνα, εστιατόριο στη Μήλο και οικόπεδο στα Χανιά.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η Kylie Cosmetics ξεκινά το Pink Pop-Up Tour της από την Αθήνα
- Μητσοτάκης: Η συλλογική πρόοδος της οικονομίας θα σημαίνει ατομική προκοπή, καλούς μισθούς και καλές δουλειές
- TSMC: Ισχυρό άλμα 53,3% στις μηνιαίες πωλήσεις καθώς η ζήτηση υπερβαίνει την προσφορά
- Audi Q4 e-tron με επίπεδο εξοπλισμού Design
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.