ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της σε πανεπιστήμιο της Αμερικής, η Αμαλία Κωστοπούλου επέλεξε να μην επιστρέψει στην Ελλάδα, αλλά να ξεκινήσει την επαγγελματική της καριέρα στην πόλη, όπου πέρασε τα φοιτητικά της χρόνια, το Λος Άντζελες.
Τον Ιούνιο, βέβαια, βρέθηκε στην Ελλάδα για το γάμο της μητέρας της, Τζένη Μπαλατσινού με τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια.
Στη συνέχεια απόλαυσε τις καλοκαιρινές της διακοπές με τον πατέρα της στη Μύκονο, αλλά και με τη μητέρα της στην Πάτμο, ενώ σε κάθε ευκαιρία που της παρουσιάζεται πετάγεται στην Ελλάδα προκειμένου να δει τα αγαπημένα της πρόσωπα.
Παρ’ όλα αυτά, όπως είναι φυσικό υπάρχουν μέρες που της λείπουν. Μία από αυτές ήταν και η χθεσινή.
Έτσι ένιωσε την ανάγκη να ανεβάσει φωτογραφίες της με τον πατέρα της, Πέτρο Κωστόπουλο.
Συγκεκριμένα, ανέβασε στο Instagram Story της δύο φωτογραφίες, από τα 7α γενέθλιά της.
Όπως έγραψε πάνω στη δεύτερη φωτογραφία, της λείπει ο πατέρας της.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η Lidl Ελλάς Χρυσός Χορηγός στο Delphi Economic Forum XI
- Θεσσαλονίκη: Υποχώρησε το έδαφος στην Τούμπα – Συνελήφθη ένας 28χρονος
- Παύλος Μαρινάκης: Χωρίς κομματική πειθαρχία η ψηφοφορία για τις άρσεις ασυλίας
- Βλάχος: Κάτι δεν πάει καλά στο Μαξίμου, δεν υπάρχει συντονισμός – Απορώ γιατί επιμένει ο κ. Γεωργιάδης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.