• Κοινωνία

    Ανατροπή στο θάνατο παιδιού σε παιδικό σταθμό: «Δεν ήταν πνιγμός», υποστηρίζει ο δικηγόρος των ιδιοκτητών

    • NewsRoom
    παιδικός σταθμός


    Μια εντελώς διαφορετική διάσταση για τον τρόπο με τον οποίο έχασε τη ζωή του το 2,5 ετών αγοράκι, που φέρεται να πνίγηκε με το φαγητό του σε παιδικό σταθμό δίνει ο δικηγόρος που εκπροσωπεί τους ιδιοκτήτες του σταθμού.

    Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για την υπόθεση ενός αγοριού μόλις 2,5 ετών, το οποίο πριν λίγες ημέρες μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, από τον ιδιωτικό παιδικό σταθμό όπου βρισκόταν, καθώς κατέρρευσε ξαφνικά, την ώρα του φαγητού.

    Όπως είχε γίνει γνωστό έως τώρα, την ώρα που το μικρό παιδί έτρωγε, κάτι από το φαγητό κόλλησε στο λαιμό του, με αποτέλεσμα του δημιουργήσει πρόβλημα και το 2,5 ετών αγόρι να μην μπορεί να αναπνεύσει.

    Για το λόγο αυτό, μεταφέρθηκε έκτακτα στο νοσοκομείο Παίδων. Για ημέρες, το μικρό παιδί βρισκόταν σε κωματώδη κατάσταση, δίνοντας μάχη για τη ζωή του, όμως τελικά κατέληξε.

    Μάλιστα, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το 2,5 ετών αγόρι ήταν γιος αστυνομικού, γι’ αυτό και η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων εξέδωσε ανακοίνωση για να αποχαιρετήσει το παιδί, αναφέροντας πως πέθανε καθώς πνίγηκε από το φαγητό του, την ώρα που βρισκόταν στον παιδικό σταθμό.

    Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, επιπλέον, που κάλυψε δημοσιογραφικά το θέμα, αναφέρθηκε συγκεκριμένα ότι το παιδί έτρωγε αρακά.

    Παρ’ όλα αυτά, ο συνήγορος του παιδικού σταθμού, που βρίσκεται στην περιοχή των νοτίων προαστίων, έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα, δίνοντας νέα τροπή στην υπόθεση θανάτου του παιδιού.

    Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και υποστήριξε ότι το μικρό αγόρι δεν πνίγηκε από το φαγητό του, επικαλούμενος τους διασώστες, οι οποίοι είπαν ότι οι αεραγωγοί του ήταν κενοί.

    Πιο συγκεκριμένα, ο δικηγόρος δήλωσε: «Πνιγμός δεν είναι, γιατί οι διασώστες μας είπαν ότι οι αεραγωγοί του ήταν κενοί, δεν υπήρχε ούτε φαγητό, ούτε τίποτα. Το παιδάκι, εκεί που τρώει το φαγητό του, κάνει μία δίπλωση του σωματάκι του και πέφτει κάτω. Ήταν μέσα στην κουζίνα η δασκάλα του, η οποία είναι μία έμπειρη παιδαγωγός. Αμέσως προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες».

    Τώρα, τόσο οι Αρχές, όσο και οι δύο εμπλεκόμενες πλευρές, του παιδικού σταθμού και της οικογένειας του παιδιού αναμένουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας- νεκροτομής, το πόρισμα της οποίας αναμένεται να εκδοθεί εντός των επόμενων ημερών και είναι βέβαιο ότι θα ρίξει πολύ φως στην υπόθεση.



    ΣΧΟΛΙΑ