ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μια ακόμη επιχείρηση εκκένωσης καταλήψεων στα Εξάρχεια πραγματοποίησε νωρίς το πρωί η αστυνομία. Συγκεκριμένα, εκκενώθηκαν δύο κτήρια που τελούσαν υπό κατάληψη εδώ και πολύ καιρό.
Στο κτήριο της οδού Σπύρου Τρικούπη 57 διέμεναν περισσότεροι από τριάντα αλλοδαποί και η αστυνομική επιχείρηση βρισκόταν σε εξέλιξη μέχρι τις 8 το πρωί.
Οι αλλοδαποί πρόκειται να οδηγηθούν στη Διεύθυνση Αλλοδαπών και στη συνέχεια θα μεταφερθούν σε οργανωμένες δομές φιλοξενίας.
Στο δεύτερο κτίριο, στην συμβολή των οδών Θεμιστοκλέους και Ερεσού, βρέθηκε, σύμφωνα με τις ίδιες αστυνομικές πηγές, ένας αλλοδαπός.
Πρόκειται για το κτίριο όπου είχαν δεχθεί επίθεση άνδρες του Λιμενικού Σώματος τον περασμένο Απρίλιο κατά τη διάρκεια επιχείρησής τους για τον εντοπισμό ναρκωτικών ουσιών.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πετρέλαιο: Βουτιά 7,6% στο Brent με προσδοκίες για συνομιλίες ΗΠΑ – Ιράν
- Στην Τεχεράνη οι μεσολαβητές του Κατάρ – Το Ιράν θέλει συμφωνία, λέει ο Τραμπ
- Μουλέν (Τράπεζας της Γαλλίας): Μια διόρθωση στις μετοχές της ΤΝ στις ΗΠΑ μπορεί να πλήξει την Ευρώπη
- Γαλλία: Συζητά με τους Ταλιμπάν την επαναπροώθηση των Αφγανών που δεν βρίσκονται νόμιμα στη χώρα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.