ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με νέα μεγάλη βουτιά ξεκίνησε η σημερινή χρηματιστηριακή συνεδρίαση για την τεχνολογική εταιρεία MLS του Γιάννη Καματάκη, η οποία μισή ώρα μετά την έναρξη των συναλλαγών ξαναβρίσκεται στο limit down.
Με την μετοχή να υποχωρεί κατά 30% και να βρίσκεται στο 1,45 ευρώ.
Είναι το δεύτερο limit down στη σειρά μετά από αυτό της περασμένης Παρασκευής. Πλέον το χαρτί έχει χάσει το 67,7% της αξία του στις 11 τελευταίες χρηματιστηριακές συνεδριάσεις με συνέπεια να εγείρονται τεράστια ερωτήματα για το ποια μπορεί να είναι η συνέχεια.
Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια αντίδραση από τις χρηματιστηριακές αρχές αλλά και από την πλευρά της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.
Το ίδιο συμβαίνει και από την πλευρά του επιχειρηματία.
Πάντως αμέσως μετά το limit down φαίνεται να κινητοποιήθηκαν ορισμένοι αγοραστές με συνέπεια να σπάσουν το limit down οδηγώντας τη μετοχή στο 1,49 ευρώ με απώλειες 28,02%.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Λιμεναρχείο Ρόδου: Προειδοποίηση για κακοκαιρία και ισχυρούς ανέμους στο Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα
- Κάζακς (ΕΚΤ): Οι ευρωπαϊκές πολιτικές αρχές πρέπει να προετοιμαστούν για περαιτέρω κλιμάκωση από τη Ρωσία
- Κάρνεϊ: Θετικός ο Καναδάς στη συμμετοχή στο Συμβούλιο Ειρήνης για τη Γάζα, μετά από πρόσκληση του Τραμπ
- Λήμνος: Δίκυκλο έπεσε στη θάλασσα – Χωρίς τις αισθήσεις του 22χρονος