• LIFE&STYLE

    Μαρία Κίτσου: Οι «Άγριες Μέλισσες», η αποκάλυψη για τον πατέρα της και η κατάθλιψη (video)

    • NewsRoom

    Μαρία Κίτσου


    Στο 2night Show βρέθηκε καλεσμένη η Μαρία Κίτσου, η οποία σημειώνει μεγάλη επιτυχία μέσα από την σειρά-υπερπαραγωγή του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες».

    Η ηθοποιός που κέρδισε την αγάπη του κοινού μέσα από το ρόλο της Λενιώς, μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη σειρά, ενώ αναφέρθηκε και σε κάτι πιο προσωπικό, την κατάθλιψη που πέρασε, η οποία, όπως ανέφερε, φεύγει, αλλά επανέρχεται.

    Η ταλαντούχα ηθοποιός αναφερόμενη στη σειρά δήλωσε:

    «Περίμενα ότι θα φρικάρω γιατί είμαι δύσκολη με τον εαυτό μου, αλλά είμαι ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα της σειράς. Με τόσα που γίνονται λέμε μετά τι θα γίνει; Είμαστε σαν παιδάκια και περιμένουμε να δούμε το μετά. Θα είμαστε σαν το Game of Thrones που από το πρώτο επεισόδιο πεθαίνει πρωταγωνιστής».

    Για τα σχόλια στα social media που την περιγράφουν ως «η εθνική μας χήρα», η ίδια είπε πως γελάει πολύ με όλο αυτό.

    Η Μαρία Κίτσου μίλησε και για την κατάθλιψη που πέρασε σε ηλικία μόλις 17 ετών:

    «Είναι κάτι που επανέρχεται, κάτι που φεύγει, το πολεμάς, μαθαίνεις να ζεις τελικά με αυτό! Μίλησα ανοιχτά για την κατάθλιψη για να βοηθήσω και άλλους ανθρώπους. Θέλω να πιαστώ από τη χαρά, γιατί ξέρω πως είναι το σκοτάδι!

    Εγώ ζητούσα πάντα βοήθεια και αυτό με έσωσε! Οι δυνατοί άνθρωποι είναι αυτοί που ζητάνε βοήθεια! Πάντα το αντιλαμβάνεσαι ότι έχεις κατάθλιψη, καταλαβαίνεις ότι κάτι δεν πάει καλά.

    Δεν ήθελα να βγω από το σπίτι, δεν μπορούσα να κάνω καμιά θετική σκέψη, τα έβλεπα όλα μαύρα. Την πέρασα στα 17 μου».

    Μιλώντας για τον πατέρα της, η Μαρία Κίτσου τον χαρακτήρισε ως πολύ αυστηρό, καθώς ήταν στρατιωτικός. Ωστόσο, αποκάλυψε πως δεν την είδε ποτέ να παίζει στο θέατρο.

    Μάλιστα, ανέφερε πως η κηδεία του πατέρα της συνέπεσε με πρεμιέρα παράστασης που πρωταγωνιστούσε και βούρκωσε τη στιγμή που περιέγραφε το περιστατικό.

    Η ηθοποιός παραδέχθηκε πως ως παιδί υπήρξε «αγοροκόριτσο» και πολλά από αυτά τα χαρακτηριστικά τα διατηρεί ακόμα.

    «Λέω βρισίδια, είμαι αθυρόστομη, αν γίνει κάτι στο δρόμο με το αυτοκίνητο, θα κατέβω να τσακωθώ», είπε χαρακτηριστικά.



    ΣΧΟΛΙΑ