Νέο ερωτικό ειδύλλιο έχει ανθίσει ανάμεσα στην Ιωάννα Τούνη και τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, Αλέξανδρο Πασχαλάκη.
Μετά το τέλος της σχέσης της με τον μπασκετμπολίστα, Νώντα Παπαντωνίου, η πρώην παίκτρια του My Style Rocks, φαίνεται πως γύρισε νέα σελίδα στη ζωή της, αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε σχέση με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη.
Από τη μεριά του, ο γοητευτικός τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ τράβηξε χωριστούς δρόμους με την σύντροφό του, Ανδριάνα Παπακωνσταντίνου, έπειτα από 10 ολόκληρα χρόνια!
Η Ιωάννα Τούνη προηγουμένως είχε ανακοινώσει τον χωρισμό της μέσω Instagram, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει επισημοποιήσει τη νέα της σχέση.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- BP: Η νέα CEO ανακατεύει την «τράπουλα» των στελεχών και εστιάζει σε πετρέλαιο και φυσικό αέριο
- Άρης: Τη Δευτέρα 15/6 η παρουσίαση του Βασίλη Σπανούλη
- Icon Energy (Ισμήνη Παναγιωτίδη): Συμμετοχή σε αγορά πλοίου κοντέινερ που εξασφάλισε έσοδα 19 εκατ. δολάρια
- Ευριπίδης Στυλιανίδης: Νέος Κοσμήτορας της Νομικής Σχολής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.