ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην Κηφισιά εθεάθη η Ελένη Μενεγάκη να απολαμβάνει τα ψώνια της μαζί με τον γιο της, Άγγελο Λάτσιο.
Η παρουσιάστρια, που επέστρεψε ανανεωμένη την Δευτέρα στον Alpha με την εκπομπή της «Ελένη», έκανε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και πήγε βόλτα με τον γιο της στα μαγαζιά.
Ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι «τσάκωσε» μητέρα και γιο σε γνωστό κατάστημα των βορείων προαστίων, χαμογελαστούς, να περπατούν χεράκι-χεράκι.
Ο Άγγελος Λάτσιος μπορεί να είναι πλέον 17 χρονών, ωστόσο η παρουσιάστρια δεν σταματούσε να τον κοιτάζει τρυφερά, να του χαμογελά και να τον χαϊδεύει, αδιαφορώντας για την ύπαρξη των παπαράτσι.

Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Φωτογραφία: NDP Photo Agency
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αναλυτές για Εθνική Τράπεζα: Κέρδη, Allianz και κεφάλαια κρατούν τους ξένους οίκους σε θέση αγοράς
- Γερμανία: Ελεύθεροι οι όμηροι που κρατούνταν σε τράπεζα – Αναζητούνται οι δράστες
- ΟΣΕ: Νέο έργο ασφάλειας 25 εκατ. ευρώ για την αναβάθμιση 100 ισόπεδων διαβάσεων στο σιδηροδρομικό δίκτυο
- Nικόλας Πατέρας: Αύξηση κερδών και ταμειακά διαθέσιμα 230 εκατ. δολ. για την Contships – mononewsTV
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.