ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στη δημοσιότητα δίνονται, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 30χρονου κατηγορουμένου για διάπραξη απατών σε βάρος ηλικιωμένων στη Ραφήνα και την ευρύτερη περιοχή της Αττικής.
Πρόκειται για τον Σπυρίδωνα – Παναγιώτη Δημητρίου, του Ευθυμίου και τη Σοφίας, που γεννήθηκε στις 16 Απριλίου του 1989 στην Αθήνα.
Παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 22940-29415 του Τμήματος Ασφάλειας Ραφήνας – Πικερμίου και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- HotelBrain: Άνοδος 16% στον τζίρο στα 143 εκατ. ευρώ το 2025 – «Αγκάθι» οι Κυκλάδες
- Ο Πειραιάς στα καταφύγια – Μοναδικά ιστορικά τεκμήρια σε κίνδυνο
- OpenAI: Στα ΗΑΕ ο Άλτμαν για την υπογραφή ενεργειακών και επενδυτικών συμφωνιών
- ΗΠΑ: Στην τελική ευθεία οι ενδιάμεσες εκλογές – Ο Τραμπ επιδιώκει να ανατρέψει τις δημοσκοπήσεις
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.