ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στη δημοσιότητα δίνονται, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 30χρονου κατηγορουμένου για διάπραξη απατών σε βάρος ηλικιωμένων στη Ραφήνα και την ευρύτερη περιοχή της Αττικής.
Πρόκειται για τον Σπυρίδωνα – Παναγιώτη Δημητρίου, του Ευθυμίου και τη Σοφίας, που γεννήθηκε στις 16 Απριλίου του 1989 στην Αθήνα.
Παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 22940-29415 του Τμήματος Ασφάλειας Ραφήνας – Πικερμίου και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Καιρός: Βροχές και καταιγίδες για 48 ώρες – Οι περιοχές που θα «χτυπήσουν» τα έντονα καιρικά φαινόμενα
- ΗΠΑ: Ενέκριναν την πώληση στη Σαουδική Αραβία εκατοντάδων αντιαεροπορικών πυραύλων Patriot
- Το Κούγκι και το Ζάλογγο, η Ζωή στα χαρακώματα, η πρόεδρος Μαρία, η καρέκλα του Ανδρουλάκη και η γλύκα της εξουσίας
- Ελ. Προδρόμου (BMS) για καινοτόμα φάρμακα: Η υποχρηματοδότηση, τα αδιέξοδα και οι αναγκαίες λύσεις
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.