ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ εμφανίστηκε αιφνιδίως σήμερα στη σύνοδο του ΟΗΕ για το κλίμα, στη Νέα Υόρκη, στην οποία δεν προβλεπόταν να συμμετάσχει.
Ο Αμερικανός πρόεδρος, ο οποίος δεν ανέβηκε στο βήμα, κάθισε για λίγα λεπτά στην αίθουσα, άκουσε και χειροκρότησε την ομιλία του πρωθυπουργού της Ινδίας Ναρέντρα Μόντι.
Περίπου 60 ξένοι ηγέτες συμμετέχουν σε αυτή τη σύνοδο με σκοπό να δώσουν μια νέα ώθηση στη συμφωνία του Παρισιού για το κλίμα, από την οποία αποχώρησαν οι ΗΠΑ λίγους μήνες αφότου ανέλαβε τα προεδρικά καθήκοντά του ο Ντόναλντ Τραμπ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Politico: Η Κομισιόν ζητά από τα κράτη – μέλη δράση για την αντιμετώπιση της φτώχειας χωρίς νέα κονδύλια
- Εξάρχου στο Politico: Ο ανταγωνισμός από την Ασία ανεβάζει τις τιμές – Ο Όμιλος AKTOR θα επιχειρήσει να εξασφαλίσει και νέες συμβάσεις LNG μικρότερης διάρκειας
- Το Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» γιορτάζει τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων 2026 με θέμα «Τα μουσεία ενώνουν τον κόσμο»
- ΓΣΕΕ: Συγκροτήθηκε σε σώμα η νέα διοίκηση – Πρόεδρος ξανά ο Γιάννης Παναγόπουλος
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.