ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Προβάδισμα στην ομάδα της Ευρώπης επί της αντίστοιχης του Κόσμου έδωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μετά τη νίκη του με 2-1 σετ (6-2, 1-6, 10-7) επί του Αμερικανού, Τέιλορ Φριτς, στον τρίτο αγώνα της πρεμιέρας του Laver Cup.
Η ομάδα της Ευρώπης προηγείται, πλέον, με 2-1, καθώς είχε προηγηθεί η νίκη του Ντόμινικ Τιμ (Αυστρία) επί του Ντένις Σαποβάλοβ (Καναδάς), όπως και αυτή του Τέιλορ Φριτζ (ΗΠΑ), απέναντι στον Φάμπιο Φονίνι (Ιταλία).
«Ήταν ένα δύσκολο ματς γιατί έπαιζα με σχισμένο κορδόνι και αποφάσισα να μην διακόψω το ματς και χαλάσω τον ρυθμό! Στα τελευταία ράλι φοβόμουν ότι θα μου έβγαινε το παπούτσι! Αν μου έλεγαν πριν από δέκα χρόνια ότι θα συμμετείχα σε μία διοργάνωση με συμπαίκτες τους Φέντερερ και Ναδάλ απλά θα γέλαγα. Πλέον το ζω και είναι μία συγκλονιστική εμπειρία!», δήλωσε ο Τσιτσιπάς μετά τη νίκη του.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Προτάσεις με φαβορί, Goal και Over
- Επίδομα Παιδιού: Σε ποιους δεν θα καταβληθεί η επόμενη δόση – Τι αλλάζει με τις νέες φορολογικές δηλώσεις
- Η Ουάσινγκτον απορρίπτει τις τροποποιήσεις που υιοθετήθηκαν το 2024 από τον ΠΟΥ για την καταπολέμηση των πανδημιών
- Καύσωνας με… «εισιτήριο διαρκείας» από Δευτέρα – Τι προβλέπουν οι μετεωρολόγοι
