ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μετά από 20 χρόνια συνεργασίας με τους ιδιοκτήτες του, η εταιρεία αρχιτεκτονικής Carney Logan Burke ολοκλήρωσε το Queen’s Lane Pavilion, στο Τζάκσον των Ηνωμένων Πολιτειών.
Ο ξενώνας σε σχήμα L διαθέτει επίπεδη οροφή με μεγάλες καμάρες, οι οποίες δημιουργούν εξωτερικές βεράντες. Το εξωτερικό είναι επενδεδυμένο από διάτρητα, χαλύβδινα φύλλα, ενώ το εσωτερικό ορίζεται από μια ζεστή, ουδέτερη χρωματική παλέτα. Το μοντέρνο καταφύγιο μοιάζει με στολίδι στο φυσικό τοπίο και όχι με ενοχλητική παρέμβαση.
Οι τοίχοι είναι κατασκευασμένοι από υαλότουβλα και περικλείουν τα υπνοδωμάτια και το χώρο του καθιστικού, θολώνοντας τα όρια μεταξύ του εσωτερικού και εξωτερικού χώρου.
ΠΗΓΗ: DIDEE MAGAZINE
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Το πρώτο πλοίο με αμερικάνικη σημαία που κατέπλευσε στη Σαγκάη υποχρεώθηκε να πληρώσει 1,7 εκατ. δολάρια
- Ντόναλντ Τραμπ: Εξετάζει χερσαία επέμβαση και πλήγματα στη Βενεζουέλα – Τι απαντά ο Μαδούρο
- Ένας αγριόχοιρος σε άγαλμα: Απρόσμενη ανακάλυψη στην Κρήτη
- Mapei Hellas: Επενδύσεις 30 εκατ. ευρώ και νέο εργοστάσιο στη Βόρεια Ελλάδα
