ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Αντίο» στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο λέει με ένα tweet η Κριστίν Λαγκάρντ, η οποία ολοκληρώνει την θητεία έπειτα από οκτώ χρόνια παραμονής στο τιμόνι του θεσμού.
«Σήμερα είναι η τελευταία μου ημέρα ως γενική διευθύντρια στο ΔΝΤ, έναν θεσμό με μυαλό, πορτοφόλι και καρδιά. Στη διάρκεια των τελευταίων οκτώ ετών, ενδυναμώσαμε την δέσμευση του Ταμείου να υπηρετεί τα κράτη μέλη. Είναι μια εμπειρία που θα θυμάμαι για πάντα» αναφέρει στο tweet που συνοδεύεται και από ένα βίντεο.
Today is my last day as Managing Director of the @IMFNews, an institution with a brain, a wallet—and a heart. During the past eight years, we strengthened the Fund’s commitment to serve its member countries. It is an experience that I will treasure forever. pic.twitter.com/yo62P9j7h4
— Christine Lagarde (@Lagarde) September 12, 2019
Η Κριστίν Λαγκάρντ θα διαδεχθεί τον Μάριο Ντράγκι στη διοίκηση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ζελένσκι στο Μόναχο: Ο Πούτιν δεν μπορεί να απαρνηθεί την ιδέα του πολέμου
- Πίεση για σύμπραξη ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ-Νέας Αριστεράς από Δούκα, Φάμελλο, Χαρίτση και Κόκκαλη – Προειδοποίηση για ενίσχυση ακραίων φωνών
- Στάρμερ: Η Βρετανία θα αναπτύξει αεροπλανοφόρο στο βόρειο Ατλαντικό και την Αρκτική
- Λωρίδα της Γάζας: Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα ανέστειλαν την παροχή «μη αναγκαίων» ιατρικών υπηρεσιών σε μεγάλο νοσοκομείο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.