ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η εταιρεία Public (Retailworld Α.Ε.), μέλος του Ομίλου Olympia, ανακοινώνει ότι η κ. Κατερίνα Μαντζώρου αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθύντριας Ανθρώπινου Δυναμικού.
Η κα. Μαντζώρου είναι στέλεχος με πολύχρονη εμπειρία και μέχρι πρότινος κατείχε τη θέση Head of Global HR Operations UCC, στη διεθνή εταιρεία πληροφορικής Atos. Σε αυτά τα 20 χρόνια εμπειρίας έχει διαγράψει μια άκρως επιτυχημένη πορεία σε πολυεθνικές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένης της First Data & Toyota Hellas.
Είναι κάτοχος MBA από το Πανεπιστήμιο του Leicester της Αγγλίας.
Αναφορικά με τη νέα θέση της κα. Μαντζώρου, ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας, Χρήστος Καλογεράκης, δήλωσε: «Με μεγάλη μας χαρά καλωσορίζουμε την Κατερίνα Μαντζώρου, ένα στέλεχος με μακρά πορεία και εμπειρία στη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού. Για εμάς στο Public, το τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού βρίσκεται στον πυρήνα της λειτουργίας μας και στηρίζει και αναπτύσσει τους 1700 ανθρώπους μας. Είμαι σίγουρος ότι η Κατερίνα Μαντζώρου θα ενισχύσει ιδιαίτερα την ανθρωποκεντρική μας φιλοσοφία».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σε πλήρη λειτουργία αρχές του 2027 το Παιδιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης – Η πορεία του έργου
- Tραμπ για FED: «Ο Κέβιν Γουόρς θα μειώσει τα επιτόκια»
- Μητσοτάκης: «Απολύτως ψευδές ότι η χώρα μας είναι μια δυστοπία στα εργατικά ατυχήματα – Οι σκέψεις όλων μας στις οικογένειες που πενθούν»
- Γάζα: Το Ισραήλ θα ανοίξει σήμερα το πέρασμα της Ράφα μετά από δύο χρόνια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.