ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ασθενής σεισμική δόνηση 3,9 Ρίχτερ σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στην Αρκαδία, με τον σεισμό να γίνεται αισθητός σε πολλές περιοχές του νομού αλλά και στη γειτονική Ηλεία.
Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, ο σεισμός σημειώθηκε λίγο μετά τις 11 το βράδυ της Κυριακής κι είχε μέγεθος 3,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.
Το επίκεντρο εντοπίστηκε 16 χιλιόμετρα βόρεια, βορειοδυτικά της Δημητσάνας στην Αρκαδία, ενώ το εστιακό βάθος προσδιορίστηκε στα πέντε χιλιόμετρα.
Σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο, η σεισμική δόνηση είχε μέγεθος 3,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και το επίκεντρο ήταν 22 χιλιόμετρα ανατολικά της κοινότητας Λάλας, της Ηλείας.
Ενημερωθείτε εδώ για όλους τους σεισμούς στην Ελλάδα και τον κόσμο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Από την Ύδρα στους Παγκόσμιους Ωκεανούς: Ναυτιλία εν μέσω της Παγίδας του Θουκυδίδη
- Alpha Trust Ανδρομέδα: Κέρδη €2,34 εκατ. στο εξάμηνο – Πρόσθετο μέρισμα €0,25 ανά μετοχή
- Μητσοτάκης: Στο Καστελλόριζο το Σαββατοκύριακο για την 83η επέτειο απελευθέρωσης του ακριτικού νησιού
- Χρηματιστήριο: Μικρή υποχώρηση με υψηλό τζίρο – Άλμα 5,45% για Optima και 3,95% για ΔΑΑ, ισχυρή άνοδος για ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.