ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε δύο συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία, μετά την τραγωδία σε λούνα παρκ στον Αλμυρό Βόλου, όπου έχασε τη ζωή της μία 14χρονη.
Οι αρχές συνέλαβαν την ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ και την προσωρινά υπεύθυνη του χώρου, σύμφωνα με την ιστοσελίδα larissanet. Το τραγικό περιστατικό έγινε το βράδυ της Παρασκευής, όταν το άτυχο κορίτσι τραυματίστηκε θανάσιμα την ώρα που διασκέδαζε.
To χρονικό της τραγωδίας
Η 14χρονη είχε ανέβει σε παιχνίδι του λούνα παρκ, το «χαλί» και κάποια στιγμή γλίστρησε από τη θέση της και έπεσε από μεγάλο ύψος. Το άτυχο κορίτσι τραυματίστηκε στο κεφάλι και στα άκρα. Αφού την απεγκλώβισε η πυροσβεστική, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού, όμως παρά τις προσπάθειες των γιατρών, άφησε την τελευταία της πνοή.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δάφνης (Cosmos Business): Τζίρος €120 εκατ. το 2030 – Τα προβλήματα στα έργα πληροφορικής μετά τη λήξη του RRF
- ΠΑΟΚ: Γιατί ο Ιβάν Σαββίδης τα αλλάζει όλα;
- Πιερρακάκης: Η Ευρώπη πρέπει να διαχειριστεί την κρίση και να επενδύσει στο μέλλον της ενέργειας
- Flexopack: Στις 7 Ιουλίου η καταβολή καθαρού μερίσματος €0,166 ανά μετοχή
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.