ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι Τούρκοι συρρέουν στα σούπερ μάρκετ της Αλεξανδρούπολης – Πώς η Ελλάδα έγινε η «φθηνότερη λύση για ψώνια»
Ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις έχουν συγκεντρωθεί στην περιοχή της Καβησού, του δήμου Αλεξανδρούπολης, για την κατάσβεση πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε περίπου στις 18.30.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της πυροσβεστικής υπηρεσίας, η φωτιά καίει σε θαμνώδη έκταση, όχι πολύ μακριά από τον οικισμό, αλλά παρά τους ισχυρούς ανέμους που πνέουν στην περιοχή, εκτιμάται ότι δεν απειλούνται κατοικίες.
Στο σημείο της πυρκαγιάς επιχειρεί, με ρίψεις νερού από αέρος, το πυροσβεστικό ελικόπτερο που εδρεύει στο αεροδρόμιο «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ», της Αλεξανδρούπολης, ενώ από εδάφους για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν πυροσβεστικές δυνάμεις της Αλεξανδρούπολης, του Σουφλίου, του Διδυμοτείχου και της Κομοτηνής. Ειδικότερα κινητοποιήθηκαν 39 πυροσβέστες, 12 οχήματα και δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τα «τραπεζώματα» του ΚΜ, το νέο κρίσιμο ταξίδι του Παπασταύρου, ο σκοτωμός στην Κύπρο και γιατί δεν μιλά ο Καραμανλής
- Πάνος Καμμένος στο Mononews: Γιατί μισώ τον Σαμαρά
- Το παρελθόν ως προϊόν: Ο Τσίπρας επινοεί τον Τσίπρα
- Νέο «λίφτινγκ» στην Golden Visa – Τέλος η μετατροπή των ακινήτων σε Airbnb και νέοι όροι για επενδύσεις σε διατηρητέα κτίρια