ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Έριξαν μπαλωθιές στα βαφτίσια του παιδιού του
Συνελήφθη ένας 32χρονος άνδρας στα Χανιά, εξαιτίας των άσκοπων πυροβολισμών που έπεσαν κατά τη διάρκεια γλεντιού, μετά την βάφτιση του παιδιού του.
Ο 32χρονος συνελήφθη το πρωί της Κυριακής από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανιών, καθώς το βράδυ της Παρασκευής έπεσαν μπαλωθιές, παραβιάζοντας τη νομοθεσία περί όπλων.
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία με την οποία αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Χανίων.
Ακόμη κατηγορείται για υπόθαλψη εγκληματία, καθώς δεν αποκαλύπτει ποιος ήταν πίσω από την διατέλεση του άκρως επικίνδυνου εθίμου.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ευρωαγορές: Στο πράσινο με «ανάσα» από τον αμερικανικό πληθωρισμό – Προς νέo ρεκόρ o Stoxx 600
- ΗΠΑ: Στο υψηλότερο κόστος 25ετίας ο δανεισμός με 30ετή ομόλογα – «Πονοκέφαλος» για Τραμπ και Μπέσεντ
- Αεροδρόμιο Ρόδου: Περισσότεροι από 1.330.000 επιβάτες διακινήθηκαν τον Ιούλιο
- VesselsValue: Πώς διαμορφώθηκαν οι τιμές στις αγοραπωλησίες πλοίων – Οι κινήσεις της εβδομάδας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.