ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Επέστρεψε στις ΗΠΑ η Σοφία Καρβέλα, μετά από ένα μήνα διακοπών στην Ελλάδα.
Η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και ειδικότερα στο Instagram, μέσα από το οποίο μοιράζεται προσωπικές οικογενειακές στιμές με τα παιδιά της.
Σε μία από τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις της στο Insta Story, μοιράστηκε την πιο τρυφερή φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται η ίδια να κρατάει τον γιο της, Νίκο και δίπλα να στέκεται η μητέρα της.
«Αυτό το highlight το ξέχασα… Μερικές φορές παίρνω αυτή τη γυναίκα ως δεδομένη. Είσαι η βασίλισσά μου! Το ορκίζομαι!», ήταν τα τρυφερά λόγια που έγραψε η Σοφία Καρβέλα για την Άννα Βίσση, στην οποία έχει ιδιαίτερη αδυναμία.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πορνογραφία ανηλίκων: Χειροπέδες σε 52χρονο γυναικολόγο – Εκατοντάδες αρχεία στο σπίτι και στο ιατρείο του
- Ν. Κεραμέως: Στο 7,4% η ανεργία – Περίπου 600.000 άνθρωποι βρήκαν δουλειά τα τελευταία επτά χρόνια
- Τραμπ για Γκίλφοϊλ μετά το δημοσίευμα της WSJ: «Κρίμα, πάντα ήταν πολύ ευγενική»
- Τουρκία: Απαγόρευση social media για παιδιά κάτω των 15 ετών από την 1η Νοεμβρίου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.