Για να μας βλέπεις πιο συχνά στα αποτελέσματα αναζήτησης Add mononews.gr on Google

Κυκλοφοριακό κομφούζιο προκάλεσε το έντονο μπουρίνι που έπληξε την περιοχή της Σιθωνίας το Σάββατο, καθώς οι καλοκαιρινές καταιγίδες και ο άστατος καιρός επικράτησαν από το πρωί στη Χαλκιδική.

Το μπουρίνι που χτύπησε  μεταξύ Ορμύλιας και Μεταμόρφωσης ήταν αρκετό για να σχηματίσει ουρές από αυτοκίνητα με μήκος έως και 10 χιλιόμετρα.

Μάλιστα ο άστατος καιρός ευνόησε τη δημιουργία υδροστρόβιλου, ο οποίος κινήθηκε στον Κόλπο του Αγίου Όρους με κατεύθυνση από Αμμουλιανή προς Σιθωνία.

Το φαινόμενο του υδροστρόβιλου εμφανίζεται τις μέρες με μεγάλη ζέστη και υγρασία και είναι η δίνη ανάμεσα σε ένα «καταιγιδοφόρο νέφος» και της επιφάνειας της θάλασσας και είναι ιδιαίτερα συνηθισμένο στην περιοχή της Χαλκιδικής.