ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Νεκρός ανασύρθηκε 21χρονος υπήκοος Ιταλίας από τη θαλάσσια περιοχή Super Paradise Μυκόνου, όταν το τζετ-σκι στο οποίο επέβαινε μαζί με τη σύντροφό του, αναποδογύρισε.
Η σύντροφος του άτυχου νεαρού είναι καλά στην υγεία της, ενώ ο 21χρονος, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των γιατρών, έπαθε αναρρόφηση στην προσπάθειά του να κολυμπήσει και πνίγηκε.
Η σορός του άτυχου νεαρού μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου, ενώ αναμένεται η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΟΗΕ: Όλα τα βλέμματα στη Νέα Υόρκη – Τραμπ, Ζελένσκι και Πεζεσκιάν στη Γενική Συνέλευση
- Κικίλιας: Είμαστε ηγέτιδα δύναμη στη ναυτιλία
- Κοντογεώργης: Σημαντική η ενίσχυση για το πετρέλαιο θέρμανσης – «Να κρατήσουμε ζεστή την κοινωνία»
- Ιράν: «Δεν θα ανοίξει ξανά το Στενό του Ορμούζ» – Ζητά την εφαρμογή των αμερικανικών δεσμεύσεων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.