ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Άμεση ήταν η αντίδραση του πρώην πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, στο άκουσμα της απόφασης ότι μπαίνει στο αρχείο ο φάκελος που τον αφορά για την υπόθεση Novartis.
«Η γελοία σκευωρία αρχειοθετήθηκε σήμερα και τυπικά. Με μεγάλη καθυστέρηση.
» Τώρα όμως αρχίζει η διερεύνηση του πραγματικού, σοβαρού και σκοτεινού σκανδάλου της υπόθεσης Novartis» σχολίασε ο κ. Σαμαράς.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Άννα Στρατινάκη: Δεν είχα καμία αρμοδιότητα στη διαχείριση κονδυλίων για την κατάρτιση
- Wall Street: Άλμα 2% για τον Dow Jones, προς την καλύτερη συνεδρίαση από τον Μάιο οδεύει ο S&P 500
- ΣΤΑΣΥ: Τροποποιήσεις στα δρομολόγια του Τραμ «Πικροδάφνη – Σύνταγμα»
- Εσθονία: Νέες απαγορεύσεις εισόδου σε Ρώσους που έχουν πολεμήσει στην Ουκρανία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.