ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σεισμική δόνηση μεγέθους 7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στην Ινδονησία και συγκεκριμένα ανοικτά της νήσου Σουμάτρα, σύμφωνα με τα στοιχεία που κατέγραψε το Αμερικανικό Γεωλογικό Ινστιτούτο (USGS).
Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με το USGS, η σεισμική δόνηση σημειώθηκε σε βάθος 59 χιλιομέτρων, σε απόσταση περίπου 227 χιλιομέτρων από την πόλη Τελούκ Μπετούνγκ της νήσου. Μάλιστα, οι αρμόδιες αρχές της Ινδονησίας εξέδωσαν προειδοποίηση για τσουνάμι.
Προς το παρόν, δεν υπάρχουν αναφορές για υλικές ζημιές και θύματα.
Η υπηρεσία αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων της Ινδονησίας κάλεσε τους κατοίκους στην ακτή Μπάντεν του νησιού Ιάβα να «απομακρυνθούν αμέσως σε πιο ψηλά σημεία». Υπενθυμίζεται ότι ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε χθες το μεσημέρι στη Χιλή.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γερμανία για ενδιάμεσες ΗΠΑ: Συγχαρητήρια στους Δημοκρατικούς και συνέχεια με τον Τραμπ, λέει η κυβέρνηση
- Εθνική Τράπεζα: Κέρδη 1 δισ. ευρώ στο 9μηνο – Μέρισμα 230 εκατ. ευρώ και ισχυρή ανάπτυξη
- «20 βήματα μπροστά» του Χόρχε Μπουκάι: Πρεμιέρα 13 Νοέμβρη
- Ανδρουλάκης εναντίον Μητσοτάκη για τα funds: «Αυτούς υπηρετείτε» – Το άρθρο 23 αποκαλύπτει σε ποια όχθη βρίσκεστε
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.