ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Περί τους 60.000 – 70.000 δανειολήπτες στεγαστικών δανείων αφορά το πρόγραμμα ανταμοιβής των συνεπών δανειοληπτών της Εθνικής Τράπεζας, τo πρώτο πρόγραμμα επιβράβευσης που ανακοινώνει ελληνική τράπεζα.
Μέσω του προγράμματος θα ανταμείβονται όσοι πληρώνουν μέχρι σήμερα χωρίς καθυστέρηση τη μηνιαία δόση του στεγαστικού τους δανείου και προϋπόθεση είναι οι πελάτες των οποίων η εκταμίευση του δανείου έγινε πριν από τουλάχιστον 5 χρόνια να είναι ενήμεροι για όλο το χρονικό αυτό διάστημα από την υπογραφή της δανειακής σχέσης με την τράπεζα μέχρι σήμερα.
Διευκρινίζεται ότι στο πρόγραμμα ανταμοιβής πελατών της ΕΤΕ, δεν θα μπορούν να ενταχθούν όσοι έχουν ρυθμίσει το δάνειό τους ακόμα και αν η πληρωμή των δόσεων γίνεται χωρίς καθυστέρηση, καθώς κάτι τέτοιο θα διεύρυνε κατά πολύ τους δυνητικούς δικαιούχους, καθιστώντας το κόστος δυσβάσταχτο για την τράπεζα.
Όπως ανακοίνωσε η ΕΤΕ oι συνεπείς δανειολήπτες αυτοί θα ανταμείβονται με τους εξής τρόπους:
- Επιστροφή 5% επί του συνόλου των τόκων που πληρώνουν σε ετήσια βάση. Η επιστροφή αυτή θα αποδίδεται απολογιστικά τον Ιανουάριο κάθε έτους και θα αφορά στο έτος που πέρασε.
- Επιβράβευση 2% επιπλέον όφελος στις καθημερινές συναλλαγές τους μέσω του προγράμματος go4more σε επιλεγμένες συνεργαζόμενες επιχειρήσεις στους κλάδους σουπερμάρκετ και των πρατηρίων καυσίμων. Το ποσοστό αυτό θα μεταφράζεται σε πόντους που θα αποδίδονται επίσης απολογιστικά τον Ιανουάριο κάθε έτους για το προηγούμενο έτος.
- Επιπρόσθετα, οι πελάτες που πληρώνουν τη μηνιαία δόση του δανείου τους κερδίζουν μέσω του προγράμματος go4more, επιπλέον πόντους, τους οποίους θα μπορούν να εξαργυρώνουν στο δίκτυο 6.800 συνεργαζόμενων επιχειρήσεων.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΠΑΣΟΚ: ΝΔ και Τσίπρας «τσακώνονται ποιος ζημίωσε πιο πολύ τους δανειολήπτες ασκώντας την ίδια πολιτική προς όφελος των funds»
- Alpha Trust Ανδρομέδα: Ξεκινά στις 6 Νοεμβρίου η διαπραγμάτευση 12.881 νέων μετοχών
- Champions League: Ο Γιάννης Αλαφούζος παίρνει με 300 εκατ. ευρώ τα τηλεοπτικά δικαιώματα του ποδοσφαίρου
- Κυριάκος Μητσοτάκης στην ΚΕΔΕ: Έξι συν δύο μέτρα για τους δήμους – 240 εκατ. για οφειλές ενέργειας, 200 εκατ. ετησίως για δρόμους και διπλασιασμός της επιχορήγησης για τα σχολεία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.