• LIFE&STYLE

    Νέος βασιλικός γάμος: Παντρεύεται Ιταλό εκατομμυριούχο η πριγκίπισσα Βεατρίκη


    Ακόμα ένας βασιλικός γάμος έρχεται το 2020

    Μετά τον γάμο της αδελφής της, πριγκίπισσας Ευγενίας, αλλά και του ξαδέλφου της, πρίγκιπα Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ, σειρά φαίνεται πως παίρνει η πριγκίπισσα Βεατρίκη.

    Η Βεατρίκη διατηρεί σχέση με τον Ιταλό εκατομμυριούχο Εντοάρντο Μαπέλι, με τον οποίο έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση στο γκαλά της Εθνικής Πινακοθήκης, τον περασμένο Μάρτιο.

    Στο γκαλά παρευρέθηκαν και η Κέιτ Μίντλετον με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, αλλά και η Βικτόρια Μπέκαμ με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ.

    Η Βεατρίκη ξεκίνησε να βγαίνει με τον 34χρονο γοητευτικό άνδρα τον περασμένο Οκτώβριο. Αν και η αρχική εντύπωση που έκανε ο Ιταλός εκατομμυριούχος δεν ήταν τόσο θετική, καθώς είναι χωρισμένος, ενώ έχει ήδη αποκτήσει ένα παιδί, το ζευγάρι συνεχίζει απτόητα να ζει τον έρωτά του.

    Το τελευταίο διάστημα «φωτιά» έχουν πάρει τα γραφεία στοιχημάτων αναφορικά με την ημερομηνία ανακοίνωσης του πιθανού αρραβώνα τους.

    Ωστόσο, σύμφωνα με τα βρετανικά Μέσα, τα γραφεία ανέστειλαν τα στοιχήματα μέχρι το τέλος της χρονιάς.

    Ο Άλεξ Απάτι του γραφείου στοιχημάτων Ladbrokes δήλωσε:

    «Έχει υπάρξει μεγάλο ενδιαφέρον γι’ αυτό το θέμα τις τελευταίες ημέρες και με το ζευγάρι να δείχνει πολύ ερωτευμένο, είναι σχεδόν σίγουρο πως θα γίνει μια ανακοίνωση αρραβώνα πριν το τέλος της χρονιάς – άρα ετοιμαζόμαστε για έναν ακόμη βασιλικό γάμο το 2020».

    Μάλιστα, ο Εντοάρντο συνόδευσε την πριγκίπισσα Βεατρίκη στον βασιλικό γάμο της λαίδης Γκαμπριέλα Ουίνδσορ και του Τόμας Κίνγκστον τον Μάιο, ενώ φαίνεται πως τον συμπαθούν πάρα πολύ οι γονείς της, Σάρα Φέργκιουσον και πρίγκιπας Άντριου.

    Το ερωτευμένο ζευγάρι



    ΣΧΟΛΙΑ