Ένας σεισμός έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Πέμπτης στην περιοχή της Ηγουμενίτσας, ταρακουνώντας τους κατοίκους.
Σύμφωνα με τα στοιχεία, ο σεισμός σημειώθηκε στις 05.32 το πρωί, ενώ ήταν έντασης 3,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ. Επίκεντρο του σεισμού ήταν ένα σημείο, που βρίσκεται νοτιοδυτικά της πόλης της Ηγουμενίτσας, σε απόσταση περίπου 10 χιλιομέτρων, σε θαλάσσια περιοχή.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο σεισμός έγινε αισθητός, εξαιτίας του μικρού εστιακού βάθους που είχε, το οποίο υπολογίζεται στα 5,5 χιλιόμετρα.
Προς το παρόν, δεν υπάρχουν αναφορές για ζημιές.
Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Παρασκευή, έλαβε χώρα στην Αττική ένας ισχυρός σεισμός, έντασης 5,1 Ρίχτερ, ενώ πολλοί σεισμολόγοι κάνουν λόγο για το ενδεχόμενο να ακολουθήσει ένας ισχυρότερος, εξαιτίας του ρήγματος των Αλκυονίδων.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τι συμβαίνει με Eurobank, Optima και Credia, τα σχέδια και οι φήμες σε ΓΕΚ, Aktor, ΑΒΑΞ, ποιοι «μαύρισαν» τον Τόλη τον Α’, το νέο σκάνδαλο στις Σπέτσες και πόσο κόστισε το πάρτι Κούστα
- Buy, Hold or Sell: Άμεση ανάλυση για OPTIMA, Aegean, IDEAL, Fourlis
- Προθεσμία 18 ημερών για την έκπτωση φόρου έως και 4% – Κλείνει το Taxis για τις φετινές φορολογικές δηλώσεις
- Πλειστηριασμοί: Εβδομάδα με ξενοδοχειακά ακίνητα και τη Βίλα Πρινιωτάκη στην Παλλήνη
